Vliegen naar Mallorca

Vliegen naar Mallorca duur gemiddeld zo´n 2,5 uur en gebeurd per directe vlucht naar Palma de Mallorca, het vliegveld ligt 8 kilometer ten oosten van de hoofdstad Palma de Mallorca. De vluchthaven behoord tot de drie drukste en grootste vluchthavens van Spanje en voor een korte periode in de zomermaanden is het zelfs de drukste vluchthaven van heel Spanje. Vluchthaven Palma is een grote en moderne vluchthaven met genoeg restaurants, café´s en winkels om in te vertoeven of tijd in te doden. Er zijn 4 boardingplaatsen te weten A, B, C en D.

Vliegtickets Mallorca

Transfers

Vluchthaven Palma heft een grote verscheidenheid aan transfers, zo kunt u een privé transfer boeken, een auto huren, met de bus,Taxi of zelfs met de metro verder. De metro rijdt vanaf 06.15 uur en stopt om 23.00 uur met rijden.

De bus naar Palma

De bus naar Palma, de hoofdstad, kost € 1,85 per volwassene en rijdt ieder kwartier van 06.10 tot 01.10 uur in de winter en ’s zomers tot 02.15 uur. Voor naar Magaluf zijn er de routes 104, 106 en 107. Voor Santa Ponsa zijn de de routes 102, 103 en 104.

de Taxi

Als u de bus of de metro gemist heeft, te laat bent of geen zin meer heeeft om te wachten, staan er altijd taxi’s op de aangegeven taxistandplaats. Taxi’s rekenen per kilometer met een standaard minimum bedrag zoals dat ook in Nederland gebeurd.

Vliegtip

Vliegen naar Mallorca hoeft helemaal niet duur te zijn, zo boek je al vanaf € 49‎,- een vliegticket via Transavia. Online kun je eenvoudig via verschillende vergelijkingssites als cheaptickets.nl en skyscanner.nl aanbieders van vliegtickets naar Mallorca vergelijken.