Titio's

Tito's is waarschijnlijk een van de meest bekende clubs in Palma, de clubs is zeer bekend en betsaat al sinds 1950. In de jaren '50 werd de club druk bezocht door alle Hollywood sterren die naar Mallorca kwamen om te genieten van het prachtige eiland. Tito's is daarom een goed bezochte club door een breed publiek dat toch even gefeest wil hebben waar de grote sterren uit de oude tijd hebben gefeest. Wat dat betreft is uitgaan in Tito's een ervaring met een extra dimensie, geschiedenis, cultuur en feesten!

Titio's Mallorca

Een bezoek aan Tito's is in de zomerdagen altijd een spektakel, er worden waanzinnige show's gegeven die de extravagantie uit het verleden met kop en schouders te boven gaan. Zo zijn er erotische playboy parties, studio 54 feesten of 1001 nachten. De show's worden gegeven door dansers en danseressen in prachtige kostuums die gezien moeten worden. Natuurlijk zijn niet alleen de mensen die daar werken volledig in kostuum, maar ook de gasten komen in vol ornaat aan. Zo is de dress code bij Tito's altijd: Dress to Impress!

Het entree van Tito's bestaat uit een grote tent die de gasten naar een bar met een cocktail thema leiden, hier is ook de lounge op de begane grond. De club heeft een totaal aantal van drie verdiepingen waar men tussen kan afwisselen, de verschillende verdiepingen zijn bereikbaar via trap maar ook via een prachtige glazen lift. Met meer dan 3000 vierkantemeter is Tito's een van de grotere clubs op Mallorca, uitgaan in Tito's staat garant voor een avond vol spektakel, bekijks en vertier voor iedereen. Hou je niet van een stijl muziek, neem dan de glazen lift naar een volgende verdieping met een ander thema en een andere stijl muziek! Tito's is er voor iedereen.