Pacha Mallorca

Pacha, ongetwijfeld een van de meest bekende clubs van Europa. Mallorca kent veel grote en bekende clubs en daar behoort de Pacha natuurlijk ook toe. De club is modern en heeft een onderscheidend vermogen. Het gebouw is geïntregreerd in de zijkant van een kloof met uitzicht over de paseo Maritimo, waar vele grote en overduidelijk dure jachten aangemeerd liggen.

Club Pacha heeft meer dan 3000 vierkantemeter aan ruimte om te dansen, drinken en gezellig te doen. Pacha in Mallorca heeft een grote danszaal waar bekende DJ's van over de hele wereld draaien en het de gasten naar hun zin maken tot in de vroege uurtjes. De Pacha heeft ook een zogenaamde 'Funky-room' waar er grotendeels een jazzy house stijl wordt gedraaid. Het is een mooi gedeelte waar men rustig kan praten, lachen en vooral genieten van de heerlijke muziek en mensen.

Pacha Mallorca

Faciliteiten Pacha

De Pacha is een exclusieve club en dat wordt maar weer eens bewezen door de luxe sushi bar waarvan de club is voorzien genaamd Pachacha, hier kan men genieten van overheerlijke sushi, drankjes en muziek. Voor degenen die niet zo van sushi houden is er ook een restaurant waar heerlijke Mediterraanse en Japanse gerechten worden geserveerd. De Pacha is een stijlvolle club waar design en exclusiviteit voorop staat en da is het gewone gedeelte! Er is ook nog een VIP gedeelte voor zo'n 40 very important guests, aan dit gedeelte ligt ook een terras waar men kan relaxen.