Marsalada Mallorca

Marsalada-Club "Restaurant & Cups" is geopend in 2007 en bevindt zich recht boven de "Disco Marsalada". Beide zijn gesitueerd binnen de Club de Mar, Club de Mar heeft een eigen jachthaven gelegen aan de boulevard van Palma de Mallorca, op slechts 5 minuten van het stadscentrum.

Mar Salada Club Mallorca

Faciliteiten Marsalada

Marsalada-Club is een exclusieve gelegenheid waar men kan genieten van een modern concept waarbinnen gedineert kan worden, drankjes kunnen worden genuttigd of men kan er een feestelijke gelegenheid houden. ’s Avonds is er dansgelegenheid in overvloed, het is een exclusieve club, het publiek heeft een gemiddelde leeftijd tussen de 25 en 45 jaar en ieder weekend telt "marsalada" rond 2500 mensen.

De Marsalada nachtclub heeft een capaciteit voor 400 personen. De discotheek heeft een centrale bar en drie andere aanvullende barren, ook is er garderobe service. In het meest exclusieve gedeelte beschikt men over een eigen kamer met tafels en banken voor de VIP-klanten. Dit gebied heeft een capaciteit voor 50 personen. In de zomer heeft Marsalada een terras van 400 vierkante meter, het beschikt over 2 barren buiten, een aantal hoge statafels en een ruimte met gezellige banken.

Marsalada kent grote feesten waarbij er de hele nacht genoten kan worden van de meest prominente DJ´s van deze tijd. De feesten beginnen rond 23.00 uur en zijn vaak nog niet afgelopen wanneer de zon al op is.