Playa es Trenc


Es Trenc Mallorca

Playa es Trenc, een prachtig strand dat hoog op de lijst van beste stranden van Mallorca staat. Playa es Tren bestaat uit ongeveer 3 kilometer aan parelwit strand en helderblauwe zee. Het ligt ten oosten van Palma tussen Colonia Sant Jordi en Sa rapita in en is een van de weinige stranden op Mallorca dat gedeeltelijk als naaktstrand fungeert. Het strand is ongerept en er liggen dan ook geen Hotels tegen het strand aan om de rust te bewaren en privacy te waarborgen.

Faciliteiten op Playa es Trenc

Playa es Trenc kent een aantal barretjes en tentjes waar wat te eten of te drinken gehaald kan worden. Wel een tip: het is er duur! Zelf eten meenemen is goedkoper, leuker, handiger en andermaal goedkoper. De dennenbossen waar het strand aan grenst zijn perfect om even onder te schuilen als het allemaal wat te warm wordt rond het middaguur.

Bereikbaarheid Playa es Trenc

Playa es Trenc is goed te bereiken, vanuit Palmas naar Colonia Sant Jordi of via Sa Rapita is het strand, te voet, binnen 10 minuten te bereiken. Als u wat later bent en het wat warmer is, of als u van wat langzamer wandelen houdt is het 15 á 20 minuten lopen. Het is in ieder geval minder dan een kilometer en dus absoluut goed te doen.

Uw reis naar Mallorca

Mallorca is goed te bereiken per vliegtuig. U landt dan op Palma de Mallorca Airport, ongeveer 8 kilometer van het centrum van Mallorca en 45 kilometer van Playa es Trenc. Er zijn diverse airlines die vluchten naar Mallorca verzorgen. Vergelijk de vluchten via Tix zodat u eenvoudig de meest voordelige vlucht kunt vinden. Hier krijgt u een overzicht van de beschikbare vluchten op de door u aangegeven reisperiode.