Cala Pi


Cala Pi Mallorca

Cala pi is bekend om haar steile trappen die de toeristen naar het strand leiden. Ook heeft het strand haar naam te danken aan de omringende dennenbossen. Het is een prachtig en rustig klein strandje van zo’n 40 á 50 meter breed maar het is een diep strand, meer dan 100 meter. Verder is het een parelwit strand met een helder turquoise-blauwe zee.

Faciliteiten op Cala Pi

Cala Pi is goed voorzien van de meeste faciliteiten, zo kunnen er ligbedden worden gehuurd, is het gemakkelijk te bereiken met de auto en parkeren is gratis. Het water is ondiep en dus ook uitermate geschikt voor kinderen, voor de zwemmers is het in dit heldere water heerlijk om banen te trekken of te snorkelen. Cala Pi heeft meerdere restaurants en barren waar men zich tegoed kan doen aan allerlei lekkernijen.

Bereikbaarheid Cala Pi

Cala Pi is, zoals al eerder genoemd, goed te bereiken met de auto en parkeren is gratis. Het strand is 17 kilometer van Llucmajor gesitueerd in het zuiden van Mallorca. Het is trouwens ook perfect om vanuit dit plaatsje de zuidelijke regionen van Mallorca te verkennen.