Cala Mondrago


cala Mondrago Mallorca

Cala Mondrago, een schitterende plek op het eiland Mallorca. In het zuid oosten van Mallorca, verstopt tussen de bomen van een beschermd natuurpark ligt het prachtige witte strand Cala Mondrago. De rotsen en grotten, de dennenbomen en het turquoiseblauwe water maken deze plek een punt van rust. Als u op vakantie bent gegaan om aan de hectiek van het dagelijks leven te ontsnappen is dit de plek voor u. Cala Mondragois bijna therapeutisch en laat iedereen ervaren hoe goed de natuur is voor een mens.

Faciliteiten Cala Mondrago

Het natuurpark waar het strand onderdeel van uitmaakt is perfect voor prachtige wandelingen, hier kan men kiezen uit kleine wandelingen, zo’n 1 á 2 kilometer, of de grotere wandelingen van 8 tot 10 kilometer. Het strand is helaas ontdekt door het grote publiek en is in vakantieperioden vaak druk. Er is een restaurant aanwezig en het water is meer dan geschikt om in te snorkelen, ook kunnen er zonstoelen gehuurd worden.

Bereibaarheid Cala Mondrago

Cala Mondrago ligt zo’n 8 kilometer bij Cala d’Or vandaan en is goed te bereiken met de auto of een taxi, parkeren is gratis en er zijn genoeg parkeerplaatsen.