Hotel Rural Sa Posada d'Aumallia

Camino Son Prohens, 1027
07200 Felanitx, Mallorca
Tel:+34 971 582 657
Aantal sterren:

De geschiedenis van dit kleine, landelijke hotel in Mallorca gaat terug tot 1991, toen het familiehuis Gomila Marti opgezet werd op een plek waar bezoekers kunnen genieten van de rust en de kleur van het landschap van Mallorca. De familie staat bekend om haar goede behandeling, onberispelijke service, uitstekende ontbijt, diner en sfeervolle avonden met eht piano terras, zult u herinneringen opdoen die moeilijk zijn om te vergeten. De 14 kamers zijn voorzien van luxe details en verdeeld rondom een gemeenschappelijke veranda.

Faciliteiten en ligging

Het Hotel Rural heeft een openlucht zwembad, stenen muren en omgeven door tuinen, grasvelden en statige kamers vormen het geheel van dit adellijk huis gelegen tussen La Mola des Fangar en het heiligdom van San Salvador de Felanitx , op slechts 7 kilometer van de zee. Porto Colom is de dichtstbijzijnde jachthaven en op 8 kilometer van het Vall d' Or Golf , met speciale kortingen voor hun klanten.
Ontbijt op het terras en geniet van levendige diners

Het gevoel van een onvergetelijke vakantie wordt belichaamd door een stukje uit het gastenboek: "Het ontvangst, ontbijt, diner, persoonlijke luxe genoten op de terrassen en tuinen grenzend aan het zwembad met vogelgezang en schapenbellen was in 1 woord fantastisch. Klap op de vuurpijl is de piano op de achtergrond. Toen we hier aankwamen, kwam ik als een vreemde, nu na 2 weken gaan we weg als een vriend."