Castillo Hotel Son Vida

Carrer Raixa, 2
07013 Palma de Mallorca
Tel:+34 971 493 493
Aantal sterren:

Een historische Kasteel

Ontdek het majestueuze en elegante Castillo Hotel Son Vida, in de woonwijk Son Vida van de hoofdstad van Mallorca: Palma de Mallorca . Gebouwd in de dertiende eeuw , omringd door een subtropisch park met prachtig uitzicht op de baai van Palma, voldoet dit hotel aan uw dromen.

Met 164 kamers en suites, waaronder de uitzonderlijke LOEWE Suite ingericht door de beroemde en wereldberoemde Enrique Loewe , i s het Castillo Hotel Son Vida de ideale plek voor een onvergetelijke vakantie.
Onvergetelijke culinaire momenten

Ontdek en geniet van alle typische producten uit Mallorca in het restaurant bij hotel. Laat u overweldigen door de kunst van de nieuwe tapas traditie, Mallorcaanse wijn aroma's en sfeer in het nieuwe restaurant. Geniet van een cocktail Luxury Collection Bar Armas , het grote terras - balkon van Mallorca .

De meest prestigieuze golfbanen in Mallorca

Gelegen te midden van het prachtige landschap van het eiland wordt Castillo Son Vida omringd door de golfbaan Arabella. De baan heeft menig bezoeker al onvergetelijke momenten bezorgd. De serene rust en de keurig onderhouden green bieden een ideale golfervaring.

De glooiende greens zijn slim geintegreerd in het fantastische landschap en iedere golfbaan is ontwikkeld , zodat zij voldoen aan de verschillende niveaus van de spelers, zowel amateurs of professionals . Verbeter uw spel en neem lessen aan de Golfacademie, perfectioneer uw vaardigheden in de praktijk!

Dompel jezelf onder in een wereld van wellness

Om uw ervaring in het Castillo te complementeren geniet u van onze fantastische Beauty Spa met een ontspannende behandeling. Geniet in é én van de vier healingkamers of geniet van de faciliteiten van de Health Club,die beschikt over een sauna, stoombad, whirlpool, watergrot en een prachtige koud waterzwembad.