All inclusive naar Mallorca

Een all inclusive vakantie op Mallorca is genieten, verstand op nul en even helemaal geen zorgen aan het hoofd. ’s Ochtends wakker worden en rustig beginnen aan het ontbijt, zonder tijdsdruk want all inclusive is eten wanneer u wilt. Alleen het diner heeft een begin en een eindtijd, maar verder kan er de gehele dag worden genoten van alle mogelijke hapjes, snacks, tapas, drankjes of cocktails die het hotel/resort te bieden heeft.

Veel grote reisorganisaties als bijvoorbeeld D-Reizen en Neckermann bieden all inclusive reizen naar ibiza aan. Je profiteert bij het boeken van een all inclusive vakantie van de laagste prijzen in de meest aantrekkelijke resorts. Bekijk snel het aanbod en reserveer vandaag nog!

Soorten vakantie op Mallorca

All inclusive is anders dan full board of half pension om een aantal redenen. Half pension verschaft een bed, het ontbijt en soms zelf diner. Maar vaak zit diner er niet bij inbegrepen. Dat betekend dat als er kinderen aanwezig zijn, deze tijdens lunch, diner en tussendoor gevoederd moeten worden en dan ook nog voorzien moeten worden van drank. Deze optelsom van onkosten is voor veel families genoeg reden om te zeggen – ‘wij gaan all inclusive naar Mallorca’. Op die ‘all inclusive’ manier kan er door ieder familielid zijn of haar best worden gedaan om alle kosten eruit te halen en de vooraf vastgestelde prijs met overmacht te overschrijden. Zo is all inclusive niet alleen handig en goedkoop maar wordt het ook nog eens een spel waarin er wordt gemeten wie er het meest van de vakantie heeft genoten. Want bij een all inclusive vakantie op Mallorca kan het onderste uit de kan worden gehaald. Full board is een upgrade na half pension, Bij full board zit diner gegarandeerd inbegrepen en vaak ook de lunch. Maar als er aan het zwembad wordt genoten of als er ’s avonds een show wordt bekeken zijn de drankjes en hapjes er tegen betaling. Andermaal is dit absoluut geen punt als er met een groep vrienden een vakantie wordt gevierd op Mallorca, maar met kinderen willen de kosten nog weleens oplopen. All inclusive biedt hier wederom de goedkoopste oplossing waarbij alles inbegrepen zit en er niets extra’s betaald hoeft te worden.

All inclusive of toch niet?

De keuze om een all inclusive vakantie op Mallorca te genieten is moeilijk voor veel mensen. Want wordt er veel tijd bij het hotel gespendeerd of juist veel excursies en bezienswaardigheden gedaan? Het is vaak handig om uzelf de volgende paar vragen te stellen: van de tijd dat ik op Mallorca ben, hoeveel wil ik daarvan spenderen aan sporten/wandelen, bezichtigen of verkennen? En bestrijkt dit langer dan 1 dagdeel? Want elke maaltijd die u mist bij all inclusive een door u betaalde maaltijd die u overslaat en dubbel betaald ergens anders. Ligt het hotel/resort aan de kust of in het binnenland? Gaat u met kinderen of alleen? Wilt u de restaurants verkennen of liever nergens aan denken en alles voor u gedaan laten worden? Ondernemende vakantiegangers zijn beter af zonder all inclusive terwijl familievakanties met kinderen all inclusive zullen omarmen.